Негарний іцнидент трапився на одному із закарпатських вокзалів (ВІДЕО)

червня 27 / 2023

На Закарпатті на одному із автовокзалів зафіксовано шокуючий випадок.


Ідеться про автовокзал у Виноградові, де двоє осіб вчинили цинічну крадіжку грошей, а також документів, які знаходились в гаманці одного з перехожих. Про факт зумисного вчинку у мережі Фейсбук інформує громадський діяч та активіст Сергій Волошин. Зі слів активіста, пасажир випадково загубив гаманець на вокзалі, а двоє зловмисників нібито підібрали його й не намагались передати його власникові.

"Це автовокзал у м.Виноградів !!! Одна людина втратила гаманець із документами та грошима, а інші двоє не просто підібрали,а цинічно вкрали !!! Поки вами не займаються правоохоронці,поверніть «знайдений» гаманець !!! ((("



Як пише далі Сергій Волошин, крадіїв гаманця вдалося одразу знайти завдяки небайдужим. Також невідомі особи, зі слів активіста, опісля виставленого ним посту у мережі Фейсбук, голосно вимагали, щоб той видалив відео, на якому вони зафіксовані, адже самі намагались пізніше віддати нібито вкрадений гаманець перехожому. Відтак Волошин пообіцяв, що пост із відео не збирається видаляти. Ображеним порадив звертатись до суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар