Ужгородські патрульні виявили нетверезого водія, який наїхав на дерево та пошкодив електроопору

червня 08 / 2023

Ужгородські патрульні виявили нетверезого водія, який наїхав на дерево та пошкодив електроопору

Сьогодні, близько 6-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП без травмованих, на вулиці Яна Гуса, в Ужгороді.

Миттєво прибувши на місце події, патрульні з’ясували, що 25-річний керманич, рухаючись на авто Ford, був не уважним, не обрав безпечної швидкості, не впорався із кермуванням та здійснив наїзд на електроопору і дерево, в результаті чого завдав матеріальних збитків та отримав механічні пошкодження автомобіля.

Під час спілкування охоронці порядку виявили у керманича явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому одразу запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою драгера. Результат виявився позитивним — 1,68 проміле, а це у понад 8 разів більше допустимої норми.

На порушника склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Пам’ятайте алкоголь та кермо — несумісні!
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар