На Тячівщині група молодиків обкрадала торгові центри в районі

лютого 06 / 2023
На Тячівщині поліція викрила групу зловмисників, які вночі обкрадали торгові центри в районі🔻

До поліції впродовж кількох днів надійшло дві заяви про нічні крадіжки з магазинів в смт. Тересва. В першому випадку з місцевого торгового центру зникла комп’ютерна техніка та велосипед. В іншому – невідомі винесли 20 нових смартфонів, телефони, які місцеві мешканці здали у ремонт, та фотоапарат.

Оперативники Тячівського районного відділу поліції опрацювали відео з камер відеоспостереження поблизу, опитали всіх ймовірних свідків цих подій та провели ряд інших оперативних заходів. Зрештою правоохоронці встановили особи всіх причетних до вчинення цих злочинів, ними виявилися 19, 22 та 25-річні місцеві мешканці. Усі вони вже раніше судимі за подібні злочини.

За місцем проживання фігурантів працівники поліції вилучили викрадене ними майно та скоро повернуть власникам. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За скоєне кожному із них загрожує до восьми років позбавлення волі. Їм усім уже повідомлено про підозру у вчиненні цих злочинів. Слідство у справі триває.





Категорія : Кримінал


Залишити Коментар