У Хусті місцевого мешканця взяли під варту із заставою за підозрою у наркоторгівлі

січня 13 / 2023


За процесуального керівництва Хустської окружної прокуратури місцевому мешканцю повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та повторному збуті особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України). Слідчий суддя ухвалив взяти особу під варту з правом внесення майже 215 тис. грн застави.

Раніше хустянин вже потрапляв у поле зору правоохоронців – щодо нього на розгляді в судах області перебувають два кримінальні провадження. Так, чоловіка обвинувачують у грабежі та хуліганстві. А днями його було затримано і за підозрою у вчиненні наркозлочину.

Протягом останніх тижнів правоохоронці встановили кілька фактів незаконної купівлі і подальшого продажу чоловіком канабісу на території Хуста. В ході обшуків у фігуранта виявили грошові кошти, одержані від збуту наркотику, а також пакетики з подрібненою речовиною рослинного походження. Більше двох десятків таких знайшли і вдома у підозрюваного. Крім цього, там виявили і банку, наповнену канабісом, фасувальні поліетиленові пакетики та пристрої для куріння.

В межах слідства, яке здійснює Хустське райуправління поліції, проведуть усі необхідні експертизи та встановлять деталі вчинення кримінального правопорушення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар