На Міжгірщині за одну ніч вкрали два автомобілі

жовтня 04 / 2022


Вчора, 3 жовтня, близько 8:00, поліцейські Міжгір’я отримали два повідомлення схожого змісту, які стосувалися зникнення транспортних засобів. Ішлося про незаконне заволодіння мотоциклу та квадроциклу із двох сусідніх дворогосподарств.

Співробітники поліції ретельно обстежили місце події та переглянули записи з найближчих камер відеоспостереження. У результаті проведених оперативних заходів поліцейські встановили, що до обох злочинів причетні двоє чоловіків, які пересувалися на автомобілі «Mercedes Universal».

Майже одразу після отримання орієнтування, вказаний автомобіль із 26-річними хустянами поліцейські зупинили у селі Колочава, приблизно за 40 кілометрів від місця скоєння злочину. Правоохоронці затримали зловмисників і в порядку статті 208 КПК України помістили їх до ізолятора тимчасового тримання.

На місці події також було вилучено викрадений зловмисниками мотоцикл. Місцезнаходження квадроциклу, викраденого в сусідньому дворогосподарстві, працівники поліції наразі встановлюють.

За даним фактом слідчі поліції Міжгір'я відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Відповідно до санкції статті фігурантам загрожує позбавлення волі строком від 5 до 8 років. Досудове розслідування у справі триває.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар