Знаходив клієнтів через «Telegram» і залишав «закладки» по місту – ужгородця підозрюють у наркоторгівлі

вересня 21 / 2022

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури жителю обласного центру повідомлено про підозру за кількома фактами незаконного придбання, зберігання та подальшого збуту психотропних речовин і особливо небезпечних наркотиків (ч. 2 ст. 307 КК України).

Протягом минулого місяця правоохоронці зафіксували кілька фактів незаконного розповсюдження особою попередньо придбаних канабісу та метамфетаміну. Для пошуку клієнтів підозрюваний використовував месенджер «Telegram». Узгодивши деталі щодо оплати, ужгородець залишав «закладки» з «товаром» по місту та повідомляв покупцям їх координати.

Вчора за місцем проживання чоловіка проведено санкціонований судом обшук. Знайдено та вилучено кристалічну речовину білого кольору, зовні схожу на психотропну, яку скерують на експертизу, банківські картки та техніку, що могли використовуватися для протиправної діяльності. Крім того, у помешканні підозрюваний зберігав пристрої для куріння та електронні ваги, які використовують для фасування психотропів, і вирощував рослини, схожі на кущі коноплі.

Викриття правопорушення здійснено прокурорами спільно зі слідчими Ужгородського райуправління поліції та співробітниками Управління по боротьбі з наркозлочинністю ГУНП в Закарпатській області. Підозрюваного затримали, наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Категорія : Кримінал


Залишити Коментар