У Хусті підозрюваному у торгівлі метамфетаміном місцевому жителю обрали запобіжний захід

серпня 26 / 2022

За процесуального керівництва Хустської окружної прокуратури 30-річному місцевому жителю повідомлено про підозру у торгівлі метамфетаміном і обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 198 480 грн застави. Дії чоловіка кваліфіковано за ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України, тобто незаконне придбання і збут психотропних речовин, вчинені повторно.
Як встановили слідчі, закарпатець систематично займався розповсюдженням забороненого товару серед місцевого населення. Зустрічі з «клієнтами» проводив у себе вдома, в м. Хуст. У липні та серпні правоохоронці зафіксували факти збуту чоловіком пакетиків із кристалічною речовиною, яка за висновками експертів є метамфетаміном. Під час санкціонованого обшуку житла підозрюваного виявлено також грошові кошти, електронні ваги та прозорі пакетики для фасування психотропів, скляні колби та речовину, схожу на прекурсор, за допомогою яких можна синтезувати психотропні речовини.
Наразі у провадженні триває досудове розслідування. У разі доведення вини чоловіка, йому може загрожувати покарання у виді ув’язнення на строк до 10 років із конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар