Закарпатець намагався вбити двох знайомих

липня 19 / 2022

Начальник Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо жителя с. Поляна за фактом скоєння двох замахів на умисне вбивство (ч.ч. 2,3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України).


Йдеться про події, що трапилися в Поляні навесні цього року. За інформацією слідства, 21-річний обвинувачений у стані алкогольного сп’яніння починав сварки із односельчанами. При цьому погрожував їм і залякував кухонним ножем. В одному випадку потерпілий намагався втекти, однак молодик наздогнав його та встиг нанести кілька поранень, перш ніж його зупинив випадковий перехожий. В іншому випадку закарпатець встиг завдати потерпілому тяжких тілесних ушкоджень, вдаривши ножем у грудну клітину та живіт. Чоловіка вдалося врятувати завдяки вчасно наданій медичній допомозі.

Зараз обвинувачений знаходиться під вартою. Подальший розгляд провадження здійснюватиме Свалявський районний суд.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар