Напали на одесита та залишили його в непритомному стані – у Воловці судитимуть двох місцевих жителів

липня 07 / 2022


Воловецький відділ Мукачівської окружної прокуратури скерував на розгляд суду обвинувальний акт щодо двох місцевих жителів за фактом розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, і залишення потерпілого у небезпеці (ч. 2 ст. 187, ч. 1 ст. 135 КК України).

Подія трапилася у Воловці на початку січня цього року. Обвинувачені здійснили напад на мешканця Одеси, заволодівши його майном – грошима, мобільним телефоном, ювелірними виробами та валізою з особистими речами. Чоловіки нанесли потерпілому кілька ударів, від яких той втратив свідомість. Не надавши жодної медичної допомоги, закарпатці втекли з місця інциденту, залишивши чоловіка в покинутому приміщенні колишньої турбази.

У провадженні, яке розглядатиме Воловецький районний суд, вже призначено підготовче засідання. Обвинувачені наразі перебувають під вартою. У разі доведення вини їм може загрожувати покарання у виді ув’язнення на строк до десяти років із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар