Поліцейські Рахівщини розшукали чоловіка, який після вчинення серії крадіжок переховувався, щоб уникнути покарання

травня 05 / 2022
Поліцейські Рахівщини розшукали чоловіка, який після вчинення серії крадіжок переховувався, щоб уникнути покарання 🔻

Співробітники поліції розшукували 31-річного мешканця смт. Великий Бичків, який підозрюється в серії крадіжок на території Рахівського району.

Працівники Рахівського районного відділу поліції зібрали докази по численних епізодах проникнення зловмисником у житло місцевих мешканців. Чоловік виносив з помешкань все цінне, що знаходив. Коли слідчі завершили досудове розслідування та передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду, чоловік зник та не являвся на судові засідання.

До проведення децентралізації в області дільничний офіцер Рахівського районного відділу поліції Андрій Ілюк працював у селах, що тепер відносяться до Тячівського району. Завдяки добре налагодженим стосункам з місцевими мешканцями, йому швидко стало відомо, що підозрюваний переховується в Білій Церкві – селі Солотвинської селищної громади. Місцеві мешканці повідомили про малознайомого їм чоловіка у своєму населеному пункті колишньому дільничному.

Співробітники поліції Рахівщини одразу ж відправилися до вказаної адреси та спіймали зловмисника. Правоохоронці доставили його до Рахівського районного суду.

Він обвинувачується у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України та нестиме передбачену законом відповідальність за скоєне. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар