19-річний хлопець у сільраді обікрав жінку

травня 05 / 2022

Вчора, 4 травня, до поліцейських Ужгородщини звернулася 58-річна жителька села Мала Добронь. Жінка повідомила про крадіжку її речей. Йшлося про гаманець із грошима та мобільним телефоном із приміщення сільської ради, де вона працює.

Дільничні офіцери поліції, спільно з працівниками слідчо-оперативної групи, швидко розкрили злочин. Як з’ясували поліцейські, 19-річний мукачівець, перебуваючи в приміщенні сільради, скористався відсутністю свідків та забрав залишені працівницею на столі гаманець із 1000 гривень та мобільним телефоном, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.






Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану), що передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Наразі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання йому запобіжного заходу. Слідство у справі триває.




Категорія : Кримінал


Залишити Коментар