На Закарпатті пасажири вийшли з авто, а водій з їх багажем поїхав геть

травня 02 / 2022

В обласному центрі Закарпаття тячівець скористався послугами таксі та через шахрайські дії водія втратив багаж із грошовими коштами. За лічені хвилини поліцейські розшукали зловмисника, а забрані речі повернули потерпілому. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.


Вчора, 1 травня, до поліцейських Ужгорода звернувся 33-річний житель села Теребля, що на Тячівщині. Чоловік розповів, що разом зі своїм знайомим став жертвою шахрая, який підвозив їх до домовленого пункту і навмисне забрав їхній багаж із грошима.

Як встановили працівники поліції, 26-річний житель села Дусино, що поблизу Сваляви, погодився на прохання чоловіків підвезти їх до обласного центру. Приїхавши на місце призначення, пасажири вийшли з авто, а водій з багажем поїхав у невідомому напрямку.


Отримавши орієнтування, працівники поліції за лічені хвилини розшукали та зупинили водія автомобіля “Volkswagen Caddy”. Під час огляду авто поліцейські виявили описані потерпілими валізи. Речі та грошові кошти, серед яких близько 200 євро, 400 доларів та 2000 гривень, вилучили та повернули справжньому власнику. Автомобіль зловмисника затримали на штрафмайданчик.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Наразі виріщується питання щодо повідомлення 26-річному чоловіку про підозру в скоєнні ним злочину. Відповідно до санкції статті йому загрожує до трьох років обмеження волі. Слідство у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар