Новини Закарпаття

Прокуратура оприлюднила деталі затримання групи злочинців, які нелегально переправляли чоловіків через кордон

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури викрито двох закарпатців при спробі незаконного переправлення через державний кордон чоловіка призовного віку (ч. 2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, жителі Рахівщини організували схему нелегальної міграції осіб через держкордон в обхід пунктів пропуску. В четыерг близько опівночі, декылька осіб затримали на околицях с. Ділове. Вони саме перевозили жителя Сумської області до прикордонних територій. Чоловік був
одягнений у гідрокостюм і мав на меті вплав потрапити до Румунії. Ціна за таке незаконне переправлення становила 4000 євро з особи.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим чоловікам про підозру та обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Заходи із викриття протиправної діяльності проведені спільно із Управлінням СБУ в Закарпатській області, слідчими Рахівського райвідділу поліції та співробітниками Держприкордонслужби.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Перейти на сайт