Прокуратура оприлюднила деталі затримання групи злочинців, які нелегально переправляли чоловіків через кордон

травня 02 / 2022
За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури викрито двох закарпатців при спробі незаконного переправлення через державний кордон чоловіка призовного віку (ч. 2 ст. 332 КК України).

За даними слідства, жителі Рахівщини організували схему нелегальної міграції осіб через держкордон в обхід пунктів пропуску. В четыерг близько опівночі, декылька осіб затримали на околицях с. Ділове. Вони саме перевозили жителя Сумської області до прикордонних територій. Чоловік був
одягнений у гідрокостюм і мав на меті вплав потрапити до Румунії. Ціна за таке незаконне переправлення становила 4000 євро з особи.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим чоловікам про підозру та обрання запобіжних заходів у виді тримання під вартою. Заходи із викриття протиправної діяльності проведені спільно із Управлінням СБУ в Закарпатській області, слідчими Рахівського райвідділу поліції та співробітниками Держприкордонслужби.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар