Патрульна поліція Закарпаття здійснює контроль за дотриманням правил перевезень небезпечних вантажів

лютого 03 / 2022


Патрульна поліція Закарпаття здійснює контроль за дотриманням правил перевезень небезпечних вантажів

Вчора, близько 15-ї години, інспектори зупинили вантажівку Mercedes за порушення ПДР. Це трапилося на трасі М-06, поблизу дорожньої станції "Нижні Ворота".

Під час перевірки документів патрульні виявили, що керманич перевозить небезпечний вантаж без дозвільних документів. Окрім того, водій порушив правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів, адже на цистерні були залишки палива.

На водія інспектори склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 164 (Керування транспортним засобом без відповідної ліцензії) та ч. 1 ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами) КУпАП.

Зауважимо, що за минулу добу інспектори виявили 5 порушення за ч. 1 ст. 132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями або залізничними переїздами) КУпАП.

Нагадуємо, що у ПДР чітко прописані всі правила, якими повинен керуватися водій, що перевозить небезпечні вантажі. Якщо патрульні поліцейські виявлять будь-які порушення — одразу притягатимуть до адміністративної відповідальності керманича вантажівки.

Дотримуйтеся ПДР!



Категорія : Кримінал


Залишити Коментар