Нервував і намагався щось приховати: в Ужгороді поліції попався ну дуже цікавий водій

листопада 26 / 2021

Патрульні виявили нетверезого водія, який після позбавлення права керування судом, керував автомобілем і перевозив речовини, схожі на наркотичні
Це трапилося сьогодні, на перехресті вулиць Капушанської та Погорєлова, в Ужгороді. Близько 11-ї години інспектори зупинили авто Renault за порушення ПДР.
Під час перевірки документів поліцейські помітили, що чоловік нервує і намагається щось приховати, тому провели поверхневу перевірку. Згодом інспектори виявили у чоловіка пачку з-під сигарет, в якій містилась ймовірно наркотична речовина, загорнена в купюру.
Також патрульні з'ясували, що 29-річний чоловік позбавлений права керування Ужгородським міськрайонним судом від липня 2021 року, терміном на 3 роки. Оскільки водій не виконав рішення суду, охоронці порядку викликали на місце події слідчих, які надалі займатимуться цією справою.
Окрім того, під час спілкування інспектори помітили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду на стан сп'яніння чоловік відмовився.
Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння, втретє за рік) та ч.4 ст.126 (Керування автомобілем особою, що позбавлена права керування) КУпАП. Загальна сума штрафів становить 71 400 гривень.
Не сідайте за кермо у стані сп’яніння і будьте законослухняними! - інформує Патрульна поліція Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар