Патрульні затримали нетверезого водія, який пропонував їм хабаря

листопада 15 / 2021


Це трапилося вчора, на вулиці Можайського, в Ужгороді. Близько 23-ї години інспектори зупинили автомобіль ВMW за несправність задніх стоп-сигнали.
Перевіряючи документи, поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння. Огляд на стан сп‘яніння керманич пройшов на місці за допомогою Драгера. Прилад показав 1.66 проміле, що у 8 разів перевищує допустиму норму.
Патрульні повідомили чоловіку, що складають на нього адміністративні матеріали за керування у нетверезому стані. Після цього чоловік почав пропонувати їм "домовитися". Поліцейські неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність за пропозицію хабаря. Проте керманич продовжив стояти на своєму і пропонував 2000 гривень.
Охоронці порядку затримали водія і викликали слідчих, адже за пропозицію неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність.
Окрім того, патрульні притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, що має несправності зовнішніх світлових приладів) та ч.1 ст.130 (Керування у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.
Керуйте відповідально та будьте законослухняними!

Категорія : Кримінал


Залишити Коментар