У Мукачеві спіймали «на гарячому» крадія кабелю (фото)

березня 02 / 2021
У Мукачеві затримали раніше судимого 37-річного мукачівця, відтягнувши бетонну кришку з телекомунікаційної шахти він намагався викрасти близько 120 метрів кабелю.

Вчора, 1 березня, близько 03.45 години черговий наряд патрульних на вулиці Окружній виявив чоловіка, який витягував з шахти кабель. Поряд з ним поліцейські виявили спеціальний пристрій для відрізання дроту.

Для документування злочину на місце події виїхали поліцейські слідчо-оперативної групи Мукачівського районного управління поліції. Як з’ясували правоохоронці, чоловік відтягнув бетонну кришку з телекомунікаційної шахти і намагався викрасти близько 120 метрів кабелю, який використовують для передачі інформаційних сигналів.

Особу порушника поліцейські встановили одразу. Ним виявися раніше судимий 37-річний мукачівець. Чоловік вже притягувався до відповідальності та був судимий за вчинення більше 60 фактів майнових злочинів. Під час особистого огляду від нього вилучили викрадений кабель та «кусачки», які чоловік викинув неподалік місця вчинення крадіжки.

Поліцейські Мукачівського районного управління проводять розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.15, ч.1 ст.185 (Замах на вчинення крадіжки) Кримінального кодексу України. Мукачівцю вже повідомили про підозру у вчиненні майнового злочину. Також встановлено, що чоловік лише 7 днів тому звільнився з місць позбавлення волі.


Слідчі вирішують питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу на період досудового розслідування. Наразі він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання.
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар