В Ужгороді поліцейські вилучили від місцевого жителя зброю

жовтня 25 / 2020
Предмет, схожий на автомат Калашникова поліцейські вилучили від перехожого на вулиці Белінського у місті Ужгород. За незаконне поводження зі зброєю ужгородця затримали до ізолятора тимчасового тримання. За вказаним фактом розпочали розслідування

Сьогодні вночі, близько 01.30 години, патрульні поліцейські на вулиці Белінського у обласному центрі Закарпаття зупинили пішохода, який підозріло себе поводив. Під час поверхневого огляду у наплічному рюкзаку 40-річного ужгородця поліцейські виявили зброю.

На місце події для документування правопорушення викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції. Ціль зберігання та походження зброї чоловік пояснити не зміг. Небезпечний предмет поліцейські вилучили.

Порушника затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Ужгородцеві, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар