Замах на вбивство таксиста в Мукачеві: прокуратура доводить вину

вересня 05 / 2020
Замах на вбивство таксиста в Мукачеві: прокуратура доводить вину

Прокурором прокуратури Закарпатської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт щодо 34-річного мукачівця, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (закінчений замах на умисне вбивство) та ч.1 ст.263 КК України (носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

У ході досудового розслідування встановлено, що ввечері 17 березня 2020 року неподалік автозаправної станції в м. Мукачево із вогнепальної зброї поранено працівника служби таксі. У той момент 53-річний потерпілий знаходився в автомобілі. Його було госпіталізовано, а зловмисник із місця події зник.

За процесуального керівництва обласної прокуратури у квітні 2020 року правопорушника розшукали і затримали оперативники УСР в Закарпатській області, карного розшуку та слідчого управління Нацполіції Закарпаття спільно зі спецпідрозділом КОРД.

Наразі досудове розслідування у справі завершено. Процесуальний документ із обвинуваченнями скеровано до Мукачівського міськрайонного суду.

Пресслужба прокуратури Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар