Поліція Закарпаття викрила чергового наркоділка

квітня 23 / 2020
Поліція Закарпаття викрила чергового наркоділка
Поліція Закарпаття продовжує боротьбу зі страшною соціальною проблемою, ім’я якій наркоманія. І якщо самі особи, які вживають наркотики, це передівсім люди, які потребують лікування, то тим, хто наживається на чужій біді – місце однозначно за гратами.

От і поліцейські Берегівщини викрили днями чергового наркоділка. У помешканні 47-річного берегівчанина, який уже є фігурантом кримінального провадження, правоохоронці провели санкціонований судом обшук. Оперативна інформація про те, що дана особа може бути причетна до незаконного зберігання та збуту наркотиків, підтвердилася.

Під час обшуку слідчі Берегівського відділу поліції разом із розшуковиками кримінальної поліції знайшли у будинку кілька згортків фольги, поліетиленовий пакет і баночку з-під чаю. У них зберігалася подрібнена речовина зеленого кольору, схожа на наркотик канабіс.

Також було виявлено три люльки для куріння із залишками марихуани, спеціальну металеву колбу для подрібнення конопель.

А ще господар зберігав удома дві пари електронних ваг, за допомогою яких, ймовірно, він фасував наркотики.

Усе вилучене дурман-зілля направлено на експертизу. На даний час за наслідками обшуку слідчими Берегівського відділу поліції розпочато та розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів (ст.309 Кримінального кодексу України). Водночас правоохоронці встановлюють можливу причетність даної особи ще й до збуту наркотиків. А також ймовірних спільників наркоділка.

Нагадаємо, що санкція ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання та збут наркотичних засобів) передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 12 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Кримінал


Залишити Коментар