21 жовтня відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради

жовтня 20 / 2022

На виконання розпорядження Тячівського міського голови №33-од від 19.10.2022 21 жовтня 2022 року о 10.00 годині у залі засідань Тячівської міської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Тячівської міської ради.

Для розгляду на засіданні виконавчого комітету Тячівської міської ради винесено наступні питання:

1. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо змін та доповнень до Програми посилення соціального захисту громадян у 2022 -2025 роках в зв’язку з введенням воєнного стану на території України та усунення наслідків російської агресії (інформує: Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради).

2. Про затвердження Положення про порядок оплати та надання пільг з оплати за навчання в комунальному закладі «Мистецька школа Тячівської міської ради Закарпатської області» (інформує: Іващук А.М. – директор КЗ «Мистецька школа Тячівської міської ради Закарпатської області»).

3. Про затвердження проєктно-кошторисної документації об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

4. Про затвердження дефектних актів та зведених кошторисних розрахунків вартості об’єктів будівництва (інформує: Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури Тячівської міської ради).

5. Про включення до Переліку другого типу об’єкта комунальної власності Тячівської міської територіальної громади, який підлягає передачі в оренду без проведення аукціону (інформує: Лозан М.М. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради).

6. Про внесення змін до складу місцевої комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради).

7. Про внесення змін до складу комісії з розгляду звернень громадян Тячівської міської територіальної громади щодо надання одноразової матеріальної допомоги з коштів місцевого бюджету (Решетар О.В. – керуюча справами (секретар) виконкому Тячівської міської ради).

8. Розгляд питань за зверненнями громадян (Бенчак І.В. – начальник відділу містобудування та архітектури міської ради, Лозан М.М.. – головний спеціаліст відділу комунального майна Тячівської міської ради Монич К.П. – начальник служби у справах дітей Тячівської міської ради).

9. Різне.
Категорія : Анонси


Залишити Коментар