Новини Закарпаття

В Тячівській ТГ оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу

Тячівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Публічна бібліотека Тячівської міської ради Закарпатської області».

Вимоги до претендентів:

Директором комунального закладу «Публічна бібліотека Тячівської міської ради Закарпатської області» може бути особа, яка має вищу освіту, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, володіє державною мовою та здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи на участь у конкурсі на заміщення вакантної посади приймаються Тячівською міською радою за адресою: м. Тячів, вул. Шевченка, 2, кабінет № 9, протягом 30 календарних днів після дати оприлюднення цього оголошення на офіційному сайті Тячівської міської об’єднаної територіальної громади.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі подає наступні документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- заповнену особова картка (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
- дві фотокартки розміром 4х6 см;
- копії документів про освіту;
- копію документа, що посвідчує особу (паспорт);
- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
- мотиваційний лист довільної форми.

Перелік зазначених документів є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Для відома претендентів на зайняття:

Заміщення вакантної посади здійснюється за конкурсною процедурою (складання іспиту на знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про культуру», «Про бібліотеку і бібліотечну справу» та інших законів України з урахуванням функціональної специфіки посади; проведення співбесіди).





Довідки за телефоном: (03134) 3-25-44, 0987452527 Тячівська міська рада
Перейти на сайт