Тренінг «Школа інтеграції» для внутрішньо переміщених осіб

серпня 20 / 2020
 Тренінг «Школа інтеграції» для внутрішньо переміщених осіб
21 – 23 серпня 2020 року у м.Ужгород відбудеться тренінг «Школа інтеграції» для внутрішньо переміщених осіб Закарпатської області.
На сьогоднішній день в області проживають 3687 громадян, які отримали статус внутрішньо переміщеної особи, з них осіб працездатного віку зареєстровано 1670 осіб, осіб з інвалідністю – 150 осіб, пенсіонерів – 766 осіб, дітей – 1101 осіб.

Метою заходу є:
- сприяння адаптації та інтеграції ВПО у місцеві громади Закарпатської області;
- підвищення рівня інформаційно-правової обізнаності;
- навчання навичкам психологічної самодопомоги.

Завдяки спільним зусиллям обласної державної адміністрації та громадських організацій такі навчання проводяться третій рік поспіль.

Адреса: м.Ужгород, вул. Верховинська, 36, готель «Гостинний дім» (ГО «Неємія»).

Програма:

21 серпня 2020 року - Засідання «круглого столу» з державними та недержавними організаціями, які працюють з ВПО на тему: «Можливості для внутрішньо переміщених осіб в Закарпатті».
Початок о 10:30
Модератори: Михайло ПЕТРІШКА, директор департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА; Анжела БАБКІНА, радниця з питань ВПО у Закарпатській області.

22 серпня 2020 року - Інформаційно-правовий блок. Інструменти участі громадян як можливість повноцінної інтеграції. Виборчі права ВПО.
Початок о 9:30
Модератори: Наталія ОМЕЛЯНЮК, заступник директора департаменту соціального захисту населення Закарпатської ОДА; Анжела БАБКІНА, радниця з питань ВПО у Закарпатській області.

23 серпня 2020 року - Психологічний блок. Робота з конфліктами. Моделі поведінки у конфліктних ситуаціях.
Початок о 9:30
Модератори: Анжела БАБКІНА, радниця з питань ВПО у Закарпатській області. Тетяна МАЧАБЕЛІ, психологиня, голова ГО «Неємія»; Тетяна ХОРОШИЛОВА, психологиня, голова ГО «Закарпаття - Донбас».
Категорія : Анонси


Залишити Коментар