У Виноградові обговорюють розвиток міста та реконструкцію стадіону «Пластик» (фото)

березня 15 / 2024

В Україні вже третій рік іде війна, агресія росії продовжується, щоб її витримати та відкинути ворога з території України, потрібні кошти, які в останній час проблематично виділяють Західні країни. Щоб підтримувати українську армію потрібні внутрішні резерви та залучення коштів іноземних країн на інші проекти, з яких будуть сплачені податки та військовий збір.

Одним із таких проектів може стати реконструкція стадіону «Пластик» у місті Виноградів кошти на яку на прикладі реконструкції площі Миру можуть надати грантові проекти сусідніх держав.
Наразі в місті йде обговорення розвитку міста та проводиться опитування городян.

«Участь в опитуванні прийняла 451 особа з усієї громади.
Серед проєктних ідей з орієнтовною вартістю фінансування до 1 млн.грн. найбільш актуальним вважається проєкт будівництва громадської вбиральні (217 голосів або 48,1 %), а серед дороговартісних проєктів - проєкт з реконструкції стадіону «Пластмасовик» (194 голоси або 43 %).
91,6 % опитаних погодились з тим, що залучення грантового фінансування від донорських організацій повинно спрямовуватись на проєкти, які громада не в змозі фінансувати самостійно.
Так як орієнтовна вартість реалізації проєкту з реконструкції стадіону «Пластмасовик» в 2020 році складала 54,5 млн.грн., для його реалізації необхідно вишуковувати додаткові джерела фінансування та залучати інвесторів.
Тому в подальшому командою міської ради буде здійснюватись робота над детальною розробкою та пошуком джерел фінансування саме на зазначений проєкт.
Для того, щоб реалізація проєкту задовольняла потреби найбільшої кількості мешканців громади, міська рада планує вивчити думку різних цільових аудиторій щодо напрямку розвитку спорту та оздоровлення.
Опитування триватиме до кінця дня 18 березня» - йдеться в повідомленні міської ради.






Категорія : Важливе


Залишити Коментар