Балоги продають жителям Мукачева «золоту» воду ігнорують рішення Президента та воєнний стан

квітня 01 / 2023

З 1 лютого 2023 року жителям Мукачева за водопостачання доведеться платити 40,03 грн за 1 м.куб., а за водовідведення – 19,76 грн за 1 м.куб., що разом вийде – 59,79 грн.
«Казибрід із Андрюшком кенти, вони красно розводять людей на гроші! Ціна піднялася бо вони дали воду цілодобово по старій цуравій системі котру зробили ще при союзі( зараз нічого не міняють і капітальних ремонтів не проводять), вода витікає в землю тому насоси безперервно працюють тим самим використовуючи більше електроенергії, в вода яку викачали з землі туди ж і вертається!» - коментує дане рішення житель Мукачева.
Такими тарифами на водопостачання та водовідведення Мукачеве стало «лідером» у всій Україні, наприклад у Києві, який є одним із дорожчих міст світу за такі послуги сплачують - 30,384,а у Львові - 25,884.

Група депутатів Мукачівської міської ради від п’яти фракцій – ПП «Слуга народу», «Рідне Закарпаття», КМКС, «За Майбутнє» та «Європейська солідарність» на позачерговій сесії винесли на розгляд питання про скасування цього рішення виконкому, яким більше ніж у два рази збільшено тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Однак наразі міський голова Андрій Балога та його «ручні» депутати дане питання ігнорує більш,як ймовірно розраховуючи на наступних виборах на жителів сіл, які входять в громаду.
Ще цікаво, що до кінця війни Президент України Володимир Зеленський, підписав закон про мораторій на підвищення комунальних тарифів.

Але, що Балогам Президент та воєнний стан їм потрібен «кеш».

Думаємо варто перевірити дане рішення виконкому правоохоронцями на законність, а також використання виділених 225 мільйонів гривень з бюджету міста водоканалу.

Фото - france24.com.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар