Всім прихильникам закарпатського нардепа Віктора Балоги можуть заборонити в’їзд в ЄС

лютого 28 / 2023

«Сприймаю таке рішення путінських прихвостней, як визнання ефективності нашої боротьби за територіальну цілісність та суверенітет України. Тим більше, що «компанія» в мене в списку тих, кого угорці бояться та хочуть не пускати в ЄС, більш ніж достойна – патріоти із різних сфер та регіонів, зокрема, представники СБУ, які ведуть справу проти лідера проорбанівської “КМКС” Брензовича та львівські активісти, які бороться з імперськими символами на нашій українській землі» – йдеться в дописі (з помилками) Віктора Балоги у Фейсбук.

Фактично цим Балога визнає, що потрапити в його «компанію» та отримати «ведмедика» на в’їзд в ЄС може будь-хто, якщо він займає анти – угорську позицію та провокує міжнаціональну ворожнечу, або навіть виконує свої службові зобов’язання.

За неофіційною інформацією вас можуть визнати загрозою національної безпеки навіть за анти -угорський коментар в соціальних мережах, або сайтах та не впустити на територію Європи.

Ще цікаво, що при перетині кордону в Шенгенську зону прикордонники не зобов’язані пояснювати вам причину заборони в’їзду!

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар