В Мукачеві: Балога найняв приватну армію, щоб зірвати сесію міськради (відео)

березня 23 / 2022
В Мукачеві: Балога найняв приватну армію, щоб зірвати сесію міськради (відео)


Нова сформована депутатська більшість більше не підконтрольна Віктору Балозі.

У зв‘язку з цим мукачівський нардеп найняв приватну армію у складі 19 осіб, які заблокували деяким депутатам можливість взяти участь у засіданні - повідомляє 0312.ua.



Всі вони – працівники охоронної фірми сім‘ї Балог, яка за бюджетні кошти охороняла комунальне майно міста, а по факту – є ручною армією Віктора Івановича під назвою ТОВ «Форт».

Це забезпечило Балогам відсутність необхідної кількості голосів депутатів, які мали голосувати не під його дудку.

Побоюючись низки кадрових питань які ідуть у розріз з баченням клану Балог – останній вдався до радикальних методів, які вчасно присікла поліція.



Усі злочинці були затримані та доставлені у відділок поліції.



Слідчі кваліфікували такі дії за ч.3 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Відповідно до санкції статті зловмисникам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Натомість в міську раду увірвався сам Віктора Балога, який почав закривати приміщення, щоб зірвати прийняття рішень на сесії.

Раніше ЗМІ повідомляли, що нардеп Балога має на меті дестабілізувати політичну ситуацію в регіоні.


На кричущий інцидент відреагував і очільник Закарпатської військової адміністрації Віктор Микита:

«Як голова обласної військової адміністрації хочу звернутися до усіх суб’єктів політичних процесів у Закарпатській області з вимогою припинити займатися політиканством та дрібним популізмом у воєнний час. Наше завдання сьогодні — оборона держави та недопущення внутрішньої дестабілізації в регіоні, яку зараз системно просуває Росія. Водночас низка політиків, аби виправдати власні прорахунки, намагаються створити напругу в окремих громадах нашої області. Ви вирішили сприяти ворогу?

Ми вам цього не дозволимо і будемо жорстко зупиняти будь-які передумови до розхитування ситуації на Закарпатті. Правоохоронні органи працюють чітко й рішуче на попередження та припинення дестабілізаційних чинників в умовах воєнного стану.

І сьогодні вони вкотре діяли активно в Мукачівській міській раді, щоб убезпечити людей від небезпеки та локалізувати увесь той безлад, який хтось мав на меті створити у власних політичних інтересах, поставивши життя людей та стабільну безпекову ситуацію в регіоні під загрозу.



Дякую правоохоронним органам за оперативне реагування.Ще раз закликаю відкласти усі політичні амбіції та займатися обороною країни. Я відкритий до спілкування з кожним, хто сьогодні хоче допомогти нашій державі, попри його погляди. Тому закликаю всіх жителів регіону об’єднатися заради перемоги у війні. Ми переможемо, ми – на своїй землі! Слава Україні! Героям слава!», – пише голова ОВА

Повідомив - Закарпатський інсайдер.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар