Все пропало – Разумков не приїде на «Червене вино» в Мукачево?

січня 13 / 2022

Запланована поїздка лідера політичної партії «Розумна політика» та екс-спікера ВР України Дмитра Разумкова, на фестиваль «Червене вино» в Мукачево, схоже не відбудеться. За словами одного із вже декілька разів «перекрашеного» місцевого політика та потенційного учасника нової політичної сили їм дали команду з «сауни – штабу», біля Синяка, наразі на зустріч з ним не їхати.

Ходять різні чутки про причини скасовування вояжу Дмитра Разумкова, дехто стверджує, що команду «Розумної політики» вже не буде формувати Віктор Балога, а хтось інший називають декілька прізвищ.

Дехто стверджує, що причиною є те, що Віктор Балога не зміг забезпечити на зустріч відповідний «контингент», що принижує статус приїзду.

«Разумков не хоче зустрічатися з одними старими «шістками» Балог, йому треба свіжу «кров», якої у Віті нема тим більше, що угорці також відмовилися йти на зустріч у штабі Разумкова, через інтернет перевіряють всіх потенційних партійців, а там самі «балагани» – заявив нам один із людей мукачівської команди.

Факт той, що Дмитро Разумков, «червена рянда», для влади та всіх хто з ним буде контактувати чекає не солодка участь, відповідно ніхто з місцевих чиновників відкрито на контакт не піде.

Яка реальна причина не приїзду Дмитра Разумкова ми знаємо, але озвучувати її не будемо.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар