На Закарпатті вербують людей на новий третій Майдан - ціна за поїздку 600 гривень вдень?

жовтня 24 / 2021

Поки правоохоронці, сидять за комп’ютерами та шукають в соціальних мережах де хто чогось написав не так, або не те, а далі собі нагнати «показники», цікаво, що словами одного із силовиків «показники» для поліції та далі залишилися, як мірило їх діяльності, а точніше бездіяльності.
Колись один жандарм міг навести порядок в десятьох селах, а зараз ціла армія поліції не може знайти викрадений велосипед, ще цікавіше, що злодія навіть зафіксували камери нагляду (реальний випадок з відповідною заявою - ред.).
Чому люди вийдуть на Майдан, вина також і поліції пригадуєте, як клеймили міліцію Януковича, що вони ховаються по кущам, щоб зловити порушника дорожнього руху? Наша «реформована» поліція, знову робить не ж саме, як ховає інформацію про реальний стан криміногенної ситуації!
Звернуть увагу на офіційний сайт, наприклад Закарпатської поліції там крім бравурних «здобутків» ви нічого не побачите!
Де інформація про нерозкриті злочини та їх процент від загальної кількості? Нема! От це реальні показники роботи поліції, а не систематичне покладання квітів та натягування «показників»!

Чому рятувальники можуть дати повну інформацію що сталося за добу можуть, а поліція, щоб заховати реальний стан справ посилаються (наприклад скільки викрали велосипедів – ред.) на таємницю слідства!



Все ж вернемося до нового Майдану…. за нашою не підтвердженою інформацією, тому що у нас нема такої, як у правоохоронців можливості, декілька політичних сил та громадських організацій вербують закарпатців на новий Майдан!

За словами очевидців людям пропонують 600 гривень в день, безкоштовну екскурсію по Києву, безплатне харчування та транспорт.
Схоже, як кажуть у нас на Закарпатті – «Треба до тричі на граблі стати та упити».

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар