На Закарпатті ОПЗЖ, КМКС, За майбутнє та Команда Балоги разом зі Слугами народу несуть політичну відповідальність

жовтня 19 / 2021

«Зрадники» – все частіше лунає звинувачення в бік ніби «опозиційних» партій – ОПЗЖ, КМКС, За майбутнє та Команда Балоги з боку виборців Закарпаття.

«Де обіцяні Зеленським зміни на краще? Де боротьба з бідністю та олігархами? Де європейські заплати? Де український газ? Чому Зеленський не платив податки та ховав гроші в офшори? Чому такі космічні тарифи та ціни? Чому на волі Порошенко та злодії попередньої влади? Чому до такого стану довели медицину та освіту? та так далі та далі…».

Такі запитання звучать не тільки до провладної партії Слуга народу, а і до партій «сателітів», які голосують разом з ними в Закарпатській обласній раді, районних радах та багатьох ОТГ.

«Вибори закінчилися – готуйся до нових» – так роблять далекоглядні політики, а не ті які хочуть жити одним днем.

Час невпинно біжить і біжить він не на користь цим політичним силам, яким прийдеться разом зі Слугами народу, пояснювати своїм виборцям на вже не за горами нових виборах, чому так, чому нічого не змінилося, а стало ще гірше?

Ще більш дико та неприродньо виглядає позиція ОПЗЖ та КМКС через бажання місцевих політиків бути ближче до «корита», вони зрадили своїх лідерів, яких переслідує провладна партія. Віктор Медведчук сидить під домашнім арештом, а Василь Брензович за кордоном і обом «шиють» державну зраду.

Зрадили ці політичні сили також своїх виборців, як вони будуть пояснювати свою цю хвилинну користь для себе не зрозуміло підуть знову в опозицію?.

Більш як ймовірно, що їх «похоронить» виборець і як мінімум обласної ради їм не бачити.

Цікаво, що при бажанні вийшовши з більшості обласної ради ОПЗЖ та КМКС може її розвалити та поставити Слуг народу та їх голову на коліна, але амбіції бути провладними та «корито», для них зараз ймовірно важливіше.

Микола Староста для «Новин Закарпаття».


Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар