На Закарпатті угорська партія КМКС може поставити Слуг народу на коліна?

серпня 22 / 2021

За неофіційною інформацією наступної середи на Закарпаття, після відпочинку на «островах» - має приїхати головний «Слуга народу» в області – Микола Тищенко.

Злі язики стверджують, що Микола почне далі «ламати» все під себе, заручившись підтримкою частини місцевої еліти, без якої він нічого б не зробив. Микола хоче контролювати через новоявлених своїх ставлеників (а їх ціла черга – ред.) - всі фінансові та контрабандні потоки, які проходять через область. Миколу цікавить все: бюджет, земля, ліс, капітальне будівництво, митниця «зеленка» на кордоні, кадрові призначення, курортна сфера, надра та подейкують, що навіть ігротеки. Ми не стверджуємо що це правда, можливо брешуть злі язики, але… диму без вогню не буває.

Водночас, обіцяний Миколою Тищенко «тулолет» на КПП «Тиса», на якому він собі робив великий піар - так і не зроблений, як і не видно мільярдних інвестицій у Закарпатську область, проте це вже інша тема.

Повернемось до інших обіцянок Миколи Тищенко, які він знову, - це тільки слова злих язиків,- давав угорській партії КМКС, яка фактично зрадила через нього своїх виборців та вступила в коаліцію зі Слугами народу в обласній раді.

За неофіційними словами керівництва КМКС - їм обіцяли у період пів року після вступу в «каку»- закрити всі кримінальні справи проти угорської нацменшини та її лідера - Василя Брензовича.

Згідно з нашою інформацією з правоохоронних органів ніхто там навіть не збирається робити якісь кроки в цьому напрямку, як і вище згаданий “тулолет” на КПП “Тиса”.

«Якщо Василь Брензович, приїде на Україну, йому буде вручена підозра про державну зраду»
– по секрету нас повідомили декілька надійних джерел.

Все ж КМКС, може добитися свого та поставити на лопатки Слуг народу, якщо вони вийдуть коаліції з обласної ради. Фактично, їх вихід провокує нові вибори до обласної ради, що може призвести до ще більшої присутності угорців у ній.

Постає запитання: «А чи потрібна присутність в Україні Василя Брензовича для теперішніх обласних лідерів КМКС?» - для декого однозначно ні.

Що ж, на носі нова політична осінь, яка зазвичай на Україні все приносить щось цікаве.
Поживемо - побачимо.


Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


Залишити Коментар