На Закарпатті ОПЖЗ забрало гроші з «проклятої дороги» та побудує нову до рідного села свого депутата?

серпня 18 / 2021

Телеканал, який спонсорується депутатам закарпатської обласної ради Іваном Чубірком, сьогоднішнім головою бюджетної комісії Закарпатської обласної ради випустив сюжет: «БРУДНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ: ОДНА З ПОЛІТСИЛ ЗАКАРПАТТЯ НАМАГАЄТЬСЯ ПОВЕРНУТИ ВТРАЧЕНИЙ РЕЙТИНГ ТА ВЛАДУ ФЕЙКАМИ І БРЕХНЕЮ».

За завданням своїх власників журналісти спростовують інформацію, що гроші, які підуть на відновлення дороги в село Щербовець Жданіївської ТГ взяті з обласної дитячої лікарні. Дана журналістами інформація не тільки оголила реальну ситуацію з перерозподілом бюджетних витрат на поточний та капітальний ремонт доріг, а вказала звідки взялися гроші.

От відповідь «Служби місцевих автомобільних у Закарпатській області», стосовно продовження ремонту так званої «проклятої дороги» вулиці Персикової у місті Виноградів, грошей на її завершення вже нема.





Саме цікаве те, що дивним чином у 1969 році в селі Щербовець тоді Воловецького району, народився теперішній депутат від ОПЗЖ Мирослав Щербей.
Що треба будувати дороги до туристичних родзинок Закарпаття і мови нема, але дорога у місті Виноградів теж веде до не менш унікальних туристичних об’єктів і трафік по ній в тисячу разів більший, як до Щербовця.



Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Важливе


smile


smile