Балога вчергове зрадив Медведчука давши команду відкликати підписи під заявою щодо припинення мовлення "112", "NewsOne" та "ZIK"

лютого 15 / 2021

Фракція у Закарпатській облраді "Команда Андрія Балоги" відкликала свій підпис під заявою щодо припинення мовлення проросійських каналів.
"Хочу подякувати фракції "Команди Андрія Балоги", яка не лише відкликала свій підпис під цим реакційним зверненням, але й чесно назвала речі своїми іменами: Росію - ворогом, а контент проросійських каналів - пропагандою", — йдеться в повідомленні голови облради – Олексія Петрова.




Надаємо, що Віктор Балога вже відхрещувався від Медведчука заявивши, що вважає допомогу Медведчуку найбільшою помилкою в своєму житті. Він фактично привів кума Путіна в політику, допомагав йому і Суркісу, а в нагороду отримав лише проблеми.

В інтерв'ю «Українській правді» Віктор Балога розповів, що шкодує про підтримку Медведчука свого часу, і пояснив, що ж привело до спільної роботи колишнього глави Секретаріату президента з Суркісом. На питання журналіста «Ви, фактично, людина, яка привела Віктора Медведчука в політику. Чи шкодуєте про це? », Депутат Верховної ради відповів:« Так, це правда. Я, напевно, найбільшу помилку зробив в житті, коли це зробив ».
Цікаво, що у Мукачівській ОТГ "Команда Андрія Балоги" та ОПЗЖ створили більшість також "Команда Андрія Балоги" та ОПЗЖ разом у Мукачівській районній раді.

Чому Віктор Балога, вчергове зарадив Медведчука давши команду відкликати підписи під заявою щодо припинення мовлення "112", "NewsOne" та "ZIK" наразі невідомо,схоже влада знайшла слабе його місце.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар