Депутати зрадники від Виноградівщини обікрали Виноградівську ОТГ ?

грудня 24 / 2020

У Берегові відбулось третє пленарне засідання районної ради. На порядку денному було розглянуто питання обрання заступника голови ради, про бюджет на 2021 рік та інші. Про те що засідання сесії відбувалось з грубим порушенням закону Про місцеве самоврядування та Закону про доступ до публічної інформації і що підтвердив особисто голова райради Резеш К.К. напишемо іншим разом…
Слід зазначити що під час засідання за пропозицією депутата Кочіша Михайла відбулось фактично протизаконне та аморальне скасування рішень Виноградівської районної ради якими було передано рухоме та нерухоме майно до Виноградівської ОТГ що знаходиться виключно на території Виноградова. Це до прикладу такі важливі об'єкти як приміщення відділу поліції, соцзахисту, районної друкарні, районної бібліотеки, Виноградівського БТІ та цілий ряд об'єктів що належать Виноградову, тобто фактично передали майно Виноградова у руки Берегівської районної ради з подальшою можливістю наживи на їх продажу.(напевно вже і покупців підшукали)

Рішення приймалось під бурні оплески присутніх у залі представників берегівщини та так-званих активістів з Виноградова а саме Сергія Волошина, депутатки Виноградівської ОТГ Еліси Сідей та її компаньона- депутата Миколи Лемка, які дивним чином відстоювали інтереси берегівщини а не Виноградівської ОТГ на вірність мешканців якої вони клятвенно присягали, тож їх поведінка- це зрада чи виконання чиїхось замовлень нам достеменно не відомо, але те що їх слова нічого не вартують це вже факт, напевно вони трохи плутають хто їх обирав і для чого. Голосування відбувалось як у кращі часи комунізму провладною більшістю одноголосно, однак слід зауважити що вирішальними тут були голоси депутатів яких обрали від Виноградівщини і які мешкають у Виноградові та прилеглих селах, а саме:

партія Слуга Народу: Жупанин Віктор, Веремчук Валентин,Гречка Евеліна,Драгун Володимир
партія За Майбутнє : Кочіш Михайло, Леньо Іван
партія КМКС: Удуд Іван, Віраг Маргарита, Резеш Карло, Добша Іштван, Гал Степан
партія Команда: Балоги Тихонов Олександр, Доманич Діана

Слід відмітити що тільки представники партії Рідне Закарпаття відстоюючи інтереси Виноградова не підтримали це рішення.

[center]
Категорія : Важливе


Залишити Коментар