Берегівська районна рада проводить своє засідання закритим від громадськості та журналістів

грудня 21 / 2020

Сьогодні, у малому залі Виноградівської районної ради, проходить засідання комісії Берегівської районної ради, яка розглядає питання відміни попередніх рішень Виноградівської районної ради, яка передала правонаступництво своїх комунальних підприємств Виноградівські ОТГ.
Комісія прийняла рішення проводити своє засідання закритим від громадськості та журналістів, спроба голови Виноградівської ради Віталія Любки змінити це рішення успіху не мала.
Схоже, що Берегівська районна рада, хоче на наступній сесії відмінити рішення Виноградівської районної ради, що приведе до юридичного колапсу, зірве проведення тендерів, відповідно школи, медичні заклади залишаться без тепла та електроенергії.
Паралельно сьогодні відбулося засідання трьох комісій Виноградівської ОТГ, які розглядали вступ в правонаступництво, але через «детальне» його вивчення опозицією, ніякого рішення комісії не прийняли.

Питання буде ще раз розглянуте сьогодні о 15 годині.

Аналізуючи дану ситуацію можна сказати, що ймовірно присутній зговір опозиції Виноградівської ОТГ та Берегівської районної ради, щоб питання передачі заблокувати.

Нагадаємо, що згідно закону Берегівська районна рада згідно закону до середини літа все рівно має передати освіту та медицину у Виноградівську ОТГ!

В цій «війні» і до ворожки не треба ходити, щоб зрозуміти все впирається у крісла керівників цих підприємств, а буде або ні тепло в школах та медичних закладах нікого з опозиції не цікавить.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар