Закарпатці можуть вибирати, в кого купувати газ та змінити постачальника онлайн

жовтня 29 / 2020
Оскільки з 1 серпня 2020 року запустився ринок газу, то наразі єдиної ціни на газ більше немає. Споживачі газу можуть самі обирати, в кого купувати газ та підключитися до газопостачальної компанії онлайн, не виходячи з дому.

22 жовтня ПриватБанк запустив перший в Україні онлайн сервіс підписки та керування постачальниками комунальних послуг. Вже сьогодні завдяки партнерському проекту з Нафтогазом України, в Приват24 https://next.privat24.ua/ можна за декілька кліків підключитися до газопостачання від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».
У новому сервісі ПриватБанку процес зміни постачальника газу доволі простий:
на веб сайті Приват24 потрібно обрати розділ «Послуги/Мої постачальники/Газопостачання»;
наступний крок - вибрати адресу помешкання, яке бажаєте перевести на обслуговування до нового постачальника газу;
під карткою з адресою розташована вкладка «Газопостачання» з чинним тарифом на блакитне паливо від Нафтогазу. Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно у формі приєднання зазначити/вказати персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу).

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID - кваліфікованого електронного підпису, що є аналогом вашого власноручного підпису. За допомогою SmartID ви можете підписувати документи та звіти, підтверджувати особу та отримувати послуги онлайн лише за допомогою свого смартфону.

Нагадаємо, що ГК «Нафтогаз України» пропонує для своїх побутових клієнтів два тарифи на газ – «Місячний» та «Річний». Наразі компанія займає приблизно 2% роздрібного ринку газу.

До речі, ціни на газ у ГК «Нафтогаз України» у жовтні в середньому на 40% нижчі, ніж у інших постачальників газу.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар