Закарпатські нардепи офіційно підтвердили створення нової партії

серпня 11 / 2020
Закарпатські нардепи офіційно підтвердили створення нової партії

Четверо закарпатських народних депутатів сьогодні підтвердили інформацію, яку раніше поширювали ЗМІ, щодо їх причетності до запуску нової політичної сили – партії «Рідне Закарпаття».
Роберт Горват, Валерій Лунченко, Василь Петьовка та Владіслав Поляк на своїх сторінках у фейсбуку одночасно опублікували пости про нову партію і намір взяти активну участь у місцевих виборах.
- Зараз формуємо команди кандидатів-патріотів до рад усіх рівнів – від об’єднаних громад до Закарпатської обласної ради. Без сумнівів, станемо потужною регіональною силою, яка не залежить ні від олігархів, ні від київських партійних босів, - написав Роберт Горват.
- Сьогодні переважна більшість закарпатців переконана, що в місцевому самоврядуванні повинні працювати компетентні люди, а інтереси краян найкраще захищатиме саме регіональна партія, - наголосив Василь Петьовка.
Валерій Лунченко додав, що жодні реформи не забезпечать розвиток держави, якщо в Україні не буде ефективного місцевого самоврядування.
- Жителі Закарпаття вже втомилися від політичних телешоу, на яких центральні партії шукають винних в усіх бідах України. Це аж ніяк не вирішує жодних проблем на вулицях наших земляків. Нас, закарпатців, здавна виділяла приємна риса - вміння об’єднуватися та розраховувати на власні сили, - написав Валерій Лунченко.
А Владіслав Поляк додав, що в регіоні є запит на команду людей, яка передусім дбатиме про потреби краю, а не рейтинги своїх центральних партій.
- Закарпатці потребують команду патріотів, не відірвану кілометрами і світоглядом від нашого строкатого і доволі непростого у всіх відношеннях краю. Відчуваючи оцей суспільний запит, разом з колегами об’єднали сили, знання та людський потенціал у регіональній партії «Рідне Закарпаття», - написав Владіслав Поляк.
Народні депутати також пообіцяли найближчим часом оприлюднити списки кандидатів у депутати місцевих рад і на посади голів громад.
Категорія : Важливе


Залишити Коментар