«Рідне Закарпаття» об’єднало в одну політичну силу чотирьох нардепів

серпня 11 / 2020
«Рідне Закарпаття» об’єднало в одну політичну силу чотирьох нардепів

На Закарпатті створили нову політичну силу – до керівництва партії «Рідне Закарпаття» увійшли чотири діючі народні депутати Роберт Горват, Валерій Лунченко, Василь Петьовка та Владіслав Поляк. Активність об’єднаних політиків вже помітна в області, зокрема, про неї у своєму Телеграм-каналі написав журналіст Віталій Глагола.

«За моєю інформацією, «Рідне Закарпаття» візьме участь у виборах всіх рівнів, команди людей є. До керівництва партії увійшли нардепи. Минулоріч, на піку рейтингів Зе!, всі 4 нардепа перемогли на своїх округах у «Слуг Народу», показавши одні з найвищих результатів по Україні і взявши 4 з 6 округів в області: Лунченко В. (71 округ, м. Хуст, район, м. Іршава) – 49,14%; Поляк В. (73 округ, Виноградівщина та Берегівщина) – 39,72%; Петьовка В. (72 округ, Тячівщина і Рахівщина) – 34,30%; Горват Р. (68 округ, м. Ужгород та район) – 19,76%. Враховуючи досвід хлопців, вибори будуть цікаві. Бордів вже дуже багато з’явилось, працюють агітатори», – пише Віталій Глагола.

Також блогер, спираючись на соціологію групи «Рейтинг», вказує, що більше половини закарпатців мають намір підтримати на виборах саме регіональну партію, маючи на увазі «Рідне Закарпаття».
Категорія : Важливе


Залишити Коментар