Новини Закарпаття

«Рідне Закарпаття» об’єднало в одну політичну силу чотирьох нардепів

«Рідне Закарпаття» об’єднало в одну політичну силу чотирьох нардепів

На Закарпатті створили нову політичну силу – до керівництва партії «Рідне Закарпаття» увійшли чотири діючі народні депутати Роберт Горват, Валерій Лунченко, Василь Петьовка та Владіслав Поляк. Активність об’єднаних політиків вже помітна в області, зокрема, про неї у своєму Телеграм-каналі написав журналіст Віталій Глагола.

«За моєю інформацією, «Рідне Закарпаття» візьме участь у виборах всіх рівнів, команди людей є. До керівництва партії увійшли нардепи. Минулоріч, на піку рейтингів Зе!, всі 4 нардепа перемогли на своїх округах у «Слуг Народу», показавши одні з найвищих результатів по Україні і взявши 4 з 6 округів в області: Лунченко В. (71 округ, м. Хуст, район, м. Іршава) – 49,14%; Поляк В. (73 округ, Виноградівщина та Берегівщина) – 39,72%; Петьовка В. (72 округ, Тячівщина і Рахівщина) – 34,30%; Горват Р. (68 округ, м. Ужгород та район) – 19,76%. Враховуючи досвід хлопців, вибори будуть цікаві. Бордів вже дуже багато з’явилось, працюють агітатори», – пише Віталій Глагола.

Також блогер, спираючись на соціологію групи «Рейтинг», вказує, що більше половини закарпатців мають намір підтримати на виборах саме регіональну партію, маючи на увазі «Рідне Закарпаття».

Перейти на сайт