За злочинну бездіяльність та створення хаосу на Виноградівщині, 50 000 гривень щомісяця, отримують „порошенківські” заступниці у Виноградівській РДА !!!

травня 29 / 2020
За злочинну бездіяльність та створення хаосу на Виноградівщині, 50 000 гривень щомісяця, отримують „порошенківські” заступниці у Виноградівській РДА !!!

За тиждень закінчується термін подання декларацій за 2019 рік, і тому деякі високопоставлені чиновники Виноградівщини вже подали свої декларації про майно, доходи та зобов?язанння фінансового характеру за 2019 рік. Виявляється для того, щоб отримувати близько двох тисяч доларів щомісяця достатньо, як це і роблять заступниці голови Виноградівської РДА Василя Кіша – Н.Костелеба-Веремчук та Є.Данич, тихенько відсиджуватися у кріслах, не виконувати свої безпосередні службові обов’язки, а лише займатися різного роду темними справами, плести інтриги та використовувати своїх „ручних” громадських активістів та „кишенькові” ЗМІ задля дестабілізації ситуації в районі.
Так у 2019 році перша заступниця голови Виноградівської РДА отримала близько півмільйона гривень, якщо бути точнішими то Н.Ю. Костелеба-Веремчук декларує - 491 142 тисячі гривень перегляд декларації.
Чиновниця у декларації вказує про наявність в її сім?ї трьох недешевих автомобілів TOYOTA LAND CRUISER-120 4.0 , Volkswagen сс., AUDI, вартість яких перевищує десятки тисяч доларів. Також „порошенківська” заступниця декларує ряд земельних ділянок, житлових будинків та квартир !!! Окрім доходів у розмірі півмільйона гривень Н.Ю. Костелеба-Веремчук декларує готівкові кошти у розмірі – 490 тисяч гривень !
Заступниця голови Виноградівської РДА Єва Данич декларує за 2019 рік, аж 518 637 гривень перегляд декларації

ряд автомобілів (MERCEDES, RENAULT, FIAT) та сільськогосподарської техніки, якою володіє її сім?я, готівкові кошти у розмірі 250 тисяч гривень !
Варто нагадати, що ці дві заступниці є ставленицями скандального екс-голови Виноградівської РДА Михайла Русанюка, який є позаштатним радником нинішнього голови РДА Василя Кіша та у 2018 році був затриманий працівниками правоохоронних органів за організацію схем отримання неправомірної вигоди від приватних підприємців. Заступниці активно організовували роботу на президентських виборах на підтримку П.Порошенка та були фігурантами різного роду скандалів на Виноградівщині.
У важкий час карантину коли більшість громадян ледве зводять кінці з кінцями, Виноградівщина потопає в смітті та бездоріжжі, Н.Костелеба-Веремчук та Є.Данич продовжують займати найвищі посади у районі та „тихенько бездіяти”, адже для чого працювати, якщо можна просто відсиджуватися на посаді та заробляти по 50 000 тисяч гривень в місяць !!!
Свавілля виконавчої влади на Виноградівщині триватиме доти, поки ключові посади займатимуть недобросовісні люди типу вищеназваних чиновниць !!!

Категорія : Важливе


Залишити Коментар