Новини Закарпаття

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров задоволений ремонтом автомобільної дороги між с. Онок та м. Виноградів

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров задоволений ремонтом автомобільної  дороги між с. Онок та м. Виноградів

Вчора, 29 квітня, голова Закарпатської ОДА Олексій Петров відвідав будівнитцво дороги Іршава – Виноградів(Т-07-19.)

Нещодавно місцеві активісти звинуватили будівельників у неякісному проведенні робіт.

На місці робіт був головний інженер фірми, яка прокладає автотрасу, Євген Савельєв.

Загалом, згідно з норм ДСТУ, у суміші, яка використовується передбачено використання каменю річкової, або скелястої породи, який дробиться та використовується для відповідних сумішей. У чистому вигляді гравій фірма ніколи не використовувала, та й ні форма ні структура суцільного каменю цього б просто не дозволила.

Закарпатська ОДА у своєму прес-релізі також повідомляє – матеріали, які використовують на дорозі, якісні – основа щебенево-піщана суміш, відтак асфальтобетон, щебенево-мастичний асфальтобетон. Автошлях складається із трьох шарів, у підсумку товщина покриття матиме 35 сантиметрів.

Роботи ведуться на ділянці протяжністю 10 км, шириною 7 метрів. Завершити роботи планують за 3-4 тижні. Фірма дає гарантію на покриття 5 років.

Під час візиту на дорогу поруч з керівництвом ОДА знаходилися представники Виноградівської РДА та місцевої ЗеКоманди, які дещо раніше активно брали участь у створенні скандалів довкола цього автошляху.



Чому згадувані можновладці раніше не звернулися до підрядника, а організовували провокації – питання риторичне.

Натомість, новий очільник Закарпатської ОДА Олексій Петров проявив державницьку позицію та вирішив розібратися у цій ситуації вислухавши усі сторони та здійснивши власний візит до представників фірми-підрядника.

Як висновок – жителі району вже зовсім незабаром отримають якісний автошлях.

Перейти на сайт