Чеські лікарі знайшли ефективне лікування від короновіруса препаратом Plaquenil

березня 23 / 2020
Чеські лікарі знайшли ефективне лікування від короновіруса препаратом Plaquenil

C 18 год 23 березня Міністерство охорони здоров'я Чехії заборонило більшості лікарів країни виписувати рецепти на препарат Plaquenil. Даний медикамент може ефективно допомагати хворим COVID-19. З цього моменту препарат можуть виписувати тільки імунологи, інфекціоністи, дерматологи і ревматологи. Рецепт можна видавати не більше ніж на дві упаковки препарату.
Про існування ліків, здатних істотно скоротити час виведення вірусу з організму інфікованої, повідомив в інтерв'ю «Чеському телебаченню» заступник міністра Роман Примула. При цьому він не навів назву препарату з побоювання, що він швидко зникне з продажу – повідомляє Радіо Прага.

«Плаквеніл володіє протималярійними властивостями і також має протизапальну і імунодепресивну дію при хронічній дискоидной або системного червоного вовчка (ВКВ) і гострому і хронічному ревматоїдному артриті (РА). Механізм його дії при малярії, ВКВ і РА до кінця не відомий» - йдеться в інструкції його використання.



Наша спроба купити ці ліки в аптеках області успіху не мали є пропозиції в мережі Інтернет, ціна упаковки цих ліків коливається в межах 500 гривень,але замовити їх нам також не вдалося. Як відомо китайські лікарі теж використовували протималярійні препарати виробництва Росії,які були розроблені ще в Радянські часи.

Наразі за даними ВОЗ 100% лікування від короновірусу нема!
Категорія : Важливе


Залишити Коментар