У румунському Сигеті зникла 13-річна дівчина: планувала самогубство, рятівник її зґвалтував (ФОТО)

листопада 21 / 2023

У румунському місті Сигіт (Сігету-Мармацієй) два тижні розшукувала зниклу 13-річну дівчину на ім'я Мелінда. Поліцейські, рятувальники, прикордонники та місцеві жителі шукали зниклу в рамках безпрецедентної пошукової акції в їхній місцевості.
На початку минулого тижня до поліції надійшла інформація від невідомого хлопця, який заявив, що дівчина-підліток перебуває в умовах антисанітарії, майже за кілометр від будинку її батьків. Дільничний офіцер поліції самостійно вирушив перевірити інформацію та знайшов Мелінду.
«Я знайшов її у жалюгідних умовах. Маленька дівчинка була дуже налякана, але очевидно вона вже звикла до середовища, в якому перебувала кілька днів. Я намагався її заспокоїти і хотів перевірити, чи вона в порядку. Дівчина перебувала в дуже брудній кімнаті, на підлозі був брудний матрац, на якому вона сиділа. На тілі були сліди насильства», - розповів Флорін Чобан, поліцейський.
Дільничний поліцейський одразу викликав на допомогу колег, адже до будинку увійшов чоловік, який почав погрожувати правоохоронцю. 34-річного чоловіка затримали. Його підозрюють у викраденні та насильстві над неповнолітньою.
Слідство встановило, що перед тим, як зникнути з дому близько двох тижнів тому, дівчина тричі намагалася вбити себе. Остання спроба сталася в день її зникнення в парку у Сігеті, де її побачив чоловік, який врятував її від самогубства. Але надалі він відвів дівчину до свого будинку, де вона і перебувала весь цей час.
За версією слідства, місцевий чоловік відомий на прізвисько "Біла рукавичка" зізнався, що мав сексуальні стосунки з Меліндою, але стверджує, що вони були за спільною згодою. Сусіди кажуть, хлопець вживає заборонені наркотичні речовини.
Згодом з'явилася нова інформація у зв'язку зі справою зниклої 13-річної дівчинки в Сігету-Мармацієй. Підліток, схоже, вела секретний щоденник, в якому записувала всі свої переживання і думки, і цей щоденник здивував навіть слідчих. Дівчина писала про постійні суперечки з батьками, крім того, щоденник містив шокуючу інформацію про вживання наркотиків та зустрічі з різними чоловіками. Нині дівчина залишається під опікою соціальних працівників, оскільки категорично відмовляється повертатися додому.

«Цій дівчині потрібна допомога», – каже психіатр Габріель Дьякону.
Хоча «Біла рукавичка» наполягає на спільній згоді статевих контактів, закон передбачає, що навіть у цьому випадку він буде притягнутий до кримінальної відповідальності за зґвалтування неповнолітньої.
Категорія : Світ


Залишити Коментар