Новини Закарпаття

У Німеччині стався потужний ураган зі зливою і градом


У місті Ройтлінген, що у Німеччині, стався потужний ураган та сильна злива з градом. Унаслідок цього утворився покрив із граду завтовшки 30 сантиметрів.

Так, у місті довелося розчищати вулиці снігоприбиральною технікою. І це все – серед літа.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ Чи припиняться дощі та грози: яка буде погода у серпні, чи чекати сильної спеки


Що у Німеччині накоїла негода
Через зливу та град вода затопила підземні автостоянки, підвали та житлові будинки. До операції з ліквідації наслідків шторму було задіяно близько 250 членів професійної пожежної команди та всіх підрозділів добровільної пожежної команди.

Також внаслідок негоди рівень води в річці Ехац піднявся на 1,5 метра за лічені хвилини, через що вона на деякий час вийшла з берегів.

Зазначається, що вже найближчими днями синоптики прогнозують звичайну літню погоду – сонце та спеку.



Наслідки негоди у світі: останні новини
Нагадаємо, у тимчасово окупованому Севастополі у Криму ввечері 27 липня прийшла страшна негода. Так, місто залила потужна злива й закидав великий град.

Також Москва та Московська область пішли під воду 26 липня. Столицю країни-агресорки накрила потужна злива.
Окрім цього, нещодавно у Москві розгулялася неабияка негода. Особливо не пощастило літаку, у який влучила блискавка. Вочевидь, його пасажири добряче перелякалися. Про постраждалих не повідомляли.
19 липня на півночі Італії у місті Верона негода показала справжнє світлове шоу. Під час грози блискавки били з такою швидкістю, що камера ледь встигала фіксувати їх.
20 липня провінції Тревізо, Падуя, Беллуно та Венеція громив все на своєму шляху величезний град, розмір якого сягав тенісного м'яча. Внаслідок цього були понищені автомобілі та вікна у будинках. У цей день кількість постраждалих від граду, падінь і розбитого скла зросла до 110.
А 21 липня в іншому північному місті держави, у Мілані, зафіксували на камери руйнівний торнадо. Він накрив населений пункт близько 11 ранку.

Перейти на сайт