Врізався у ведмедя на велосипеді: курйозний випадок на природі (ФОТО)

травня 22 / 2023

Після ДТП тварина спочатку втекла, а потім повернулася.



Канадієць ударив чорного ведмедя, коли їхав на велосипеді заповідником Ловер-Сеймур, що у провінції Британська Колумбія.

Про це пише North Shore News.

30-річний Кевін Мілнер із Північного Ванкувера повертав за ріг і прямував униз схилом, коли помітив ведмедя і спробував об'їхати його.

"У той момент, коли я ухвалил це рішення, він вирішив бігти і побіг прямо через дорогу, просто переді мною, і я врізався в нього. Я зробив сальто через нього. Я майже поцілував ведмедя, а потім, здається, полетів у повітрі", - сказав Мілнер в інтерв'ю.

Кевін важко приземлився на бік, а ведмідь помчав через ліс.

Велосипедисти, що проїжджали повз, тут же зупинилися і допомогли йому. Дві жінки, стурбовані його станом, під'їхали до краю заповідника, щоб отримати достатньо сигналу стільникового зв'язку і зателефонувати до служби екстреної допомоги, а третій перехожий, який їхав електровелосипедом, залишився з Мілнером.

Але наступним прибула не швидка допомога. Це був той самий ведмідь, у якого врізався чоловік.

"Він такий: "О, чорт, чувак. Він повернувся. Ведмідь повернувся", — пригадав Мілнер слова чоловіка, який склав йому компанію, поки допомога була в дорозі.

Втім, на щастя, тварина не прийшла мстити. Звір взагалі не реагував на людей.

"Він ніби дивився на мене, дуже зацікавлено, на кшталт: "Що з тобою?". Потім ведмідь просто почав їсти траву. Він просто продовжував свій день".

Через декілька хвилин його адреналін почав сходити нанівець. Мілнер сказав, що став нетерплячим в очікуванні допомоги, зазначивши, що він зригував кров, і переймався, що у нього могла бути внутрішня кровотеча. Він також сказав, що не міг підняти ногу.

Чоловік переконав перехожого позичити йому свій електровелосипед і допомогти йому дістатися входу до лісу. Поки вони йшли, він пройшов повз молодих жінок, які намагалися викликати для нього 911.

Парамедики зустріли Кевіна на узліссі та відвезли до лікарні, де він провів ніч. Внаслідок падіння він отримав перелом лопатки, забій серця, ребер, дорожній висип та оніміння.





"Здається, що вся лівий бік мого тулуба пішов до дантиста", - сказав він.

Мілнер, який все своє життя їздив велосипедом стежкою Сеймур-Веллі, каже, що його маршрут після аварії, швидше за все, зміниться.
Категорія : Світ


Залишити Коментар