В Польщі насмерть побилися двоє чоловіків з України, дві жінки поранені і все це на очах у діток

лютого 17 / 2023
В Польщі насмерть побилися двоє чоловіків з України, дві жінки поранені і все це на очах у діток


Речниця поліції Куявсько-Поморського воєводства Моніка Хлебіч заявила, що усі учасники трагічного конфлікту є громадянами України.

Зазначається, що у вівторок ввечері поліція отримала повідомлення про побутову сварку в одній із квартир у центрі міста.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили на сходовій клітці непритомну 25-річну жінку з численними тілесними ушкодженнями, а в помешканні — двох мертвих чоловіків 22 і 25 років, поранену 71-річну жінку, а також двох дівчаток трьох та пʼяти років. Діти не зазнали тілесних ушкоджень. Обох жінок доправили до лікарні. Стан молодшої оцінюється як дуже тяжкий.

За попередніми даними поліції та прокуратури, у квартирі сталася бійка на ґрунті ревнощів. 25-річний чоловік увійшов до квартири, де перебували його колишня дружина з дітьми, її 22-річний співмешканець, а також 71-річна бабуся жінки. Між чоловіками сталася бійка, внаслідок якої вони обидва загинули, а жінки отримали поранення. За інформацією польських правоохоронців, 25-річний чоловік приїхав до країни ще до початку повномасштабної війни росії проти України, а жінки з дітьми — після 24 лютого.

Наразі усі обставини з’ясовує прокуратура.
Категорія : Світ


Залишити Коментар