В Італії знайшли вбитою 23-річну жінку із західної області України

лютого 03 / 2023
В Італії знайшли вбитою 23-річну жінку із західної області України

Трагічна історія почалася з того, що 23-річна українка з Чернівців Яна Малайко зникла в Італії.Там вона проживала останні 8 років разом зі своїм хлопцем з Молдови, який на 10 років від неї старший. Ім’я чоловіка – Дмитро Стратан. Про це повідомляє 24tv.ua з посиланням на TGR.

Правоохоронці знайшли її мертвою та почали розслідувати цю справу.

Зауважимо, що цей інцидент стався після того, як Яна розірвала стосунки зі своїм бойфрендом. Є інформація, що той від неї не відчепився – себто переслідував дівчину довгий час.

1 лютого медіа повідомили, що мертву Яну Малайко знайшли у провулку в кущах під купою дров на межі міст Кастільйоне-делле-Стів’єрі та Лонато. Одразу було очевидно, що, ймовірно, до цього причетний її колишній хлопець Дмитро Стратан.

Слід сказати, що чоловік часто випивав, вживав наркотики, ніде не працював, тому і Яна вирішила від нього піти. Італійські ЗМІ зазначають, що новий хлопець українки, на ім’я Андрій, також повідомляв, що ексбойфренд підіймав на дівчину руку.

Відомо, що Дмитро довго не міг змиритися з тим, що українка покинула його. Він часто дзвонив їй, просив повернутися, а також стежив за нею та навіть погрожував. Сама Яна розповідала подругам, що молдаванин через геолокацією на мобільному пристрої міг відслідкувати те, де вона перебуває.

У поліції припустили, що вбивство сталося у період з 02:30 до 05:00 години за італійським часом. Власне, деякі камери все ж зафіксували, що у цей час Дмитро вийшов з ліфта з великим чорним пакетом.

Того ж дня вранці він нібито зателефонував до свого друга і зізнався, що вбив Яну. Слідство у справі триває.
Категорія : Світ


Залишити Коментар