У Польщі українка дізналася про смерть доньки і намагалася скоїти самогубство

грудня 26 / 2022
У Польщі українка дізналася про смерть доньки і намагалася скоїти самогубство

У варшавському Урсинові (один з 18 районів Варшави) 42-річна українка намагалася кинутися під автомобілі. Про це пише se.pl.

За мить до цього жінка дізналася, що в Україні загинула її 20-річна донька.

«Так вона вирішила, що їй нема за що жити», – сказав інсп. Гжегож Піщек.

Патруль у якийсь момент на правій смузі помітив жінку, яка йшла напроти зустрічних машин, змусивши їх різко загальмувати.

«Виглядало так, ніби людина хотіла кинутися під колеса автомобілів, що рухалися. Ми увімкнули верхні маячки, зупинили авто і підійшли до неї. Ми взяли її під руку і відвели з дороги, але вона все відривалася від нас. Коли я почув, як вона кричить українською, я одразу подумав, що її поведінка може бути пов’язана з війною. Я не помилився , – сказав інсп. Гжегож Піщек.

Поліцейські намагалися поговорити з жінкою, але контакт з нею був важким, бо вона не розмовляла польською. Її намагалися заспокоїти, але нічого не вийшло. Тому правоохоронці вирішили викликати швидку допомогу.

«Щоб зрозуміти, що сталося, рятувальники зв’язалися з перекладачем. Після деякої розмови перекладач пояснив, що жінка 42-річна українка і щойно дізналася про загибель своєї 20-річної доньки внаслідок бойових дій. Тому вона вирішила, що їй нема для чого жити», – додав інсп. Піщек.
Категорія : Світ


Залишити Коментар