Жінкам треба пити пиво: у невеликій кількості

грудня 10 / 2022

Пиво є найкращим доповненням до багатьох страв і популярне в усьому світі. Найбільше пива споживають у Європі. В останні роки відбулася пивна революція, завдяки якій було створено багато нових видів цього золотого напою.

Згідно з останніми дослідженнями, пиво має високу харчову цінність, а тому значно виграє у вина. У пиві, як і у вині, є антиоксиданти. Це не єдина причина, чому варто пити пиво. У сьогоднішній статті ми підготували для вас список причин, чому варто пити



Чому варто обирати пиво, а не вино?
Основним інгредієнтом, з якого варять пиво, є солод. Смак цього золотого напою збагачений хмелем, який дуже цінний для нашого організму. Хміль містить багато флавоноїдів. Це хімічні сполуки, які є одними з найефективніших антиоксидантів. Пиво забезпечує наш організм багатьма поживними речовинами, які забезпечать правильну роботу метаболічної системи. Тож споживання пива в помірних кількостях допоможе нам залишатися здоровими.

Головні причини пити пиво:
Пиво є сечогінним засобом, що є великою перевагою, якщо ми дбаємо про правильну роботу нирок. Дослідження вчених показали, що вживання навіть невеликої кількості пива знижує ризик утворення каменів у нирках на цілих 35%.
У пиві є кремній — завдяки йому у вас будуть міцні і здорові кістки
Багато досліджень, проведених вченими, підтверджують, що природні хімічні сполуки, що містяться в пиві, здатні знижувати рівень ЛПНЩ, тобто. поганий холестерин.
Пиво містить велику кількість вітамінів групи В. Статистика показує, що люди, які регулярно вживають пиво, заповнюють потребу в цих інгредієнтах на 25% ефективніше, ніж любителі вина. Крім того, пиво містить багато цінного вітаміну B12 .
Завдяки лактофлавіну і нікотинової кислоти ви позбудетеся проблем із засипанням. Саме в пиві ви знайдете ці два інгредієнти, які подарують вам глибокий сон і природну дозу енергії вранці.
Про благотворний вплив пива на наше серце всі експерти майже одностайні. Статистика показує, що люди, які цінують цей напій, на 30-40% рідше страждають від інфаркту.
Пиво також містить багато природних хімічних речовин, які перешкоджають надмірному згортанню крові. Так ми захистимося від утворення тромбів.
Пиво добре впливає на нашу пам’ять! Дивний зв’язок помічався неодноразово. Що ж, люди, які регулярно вживають пиво, менше страждають від хвороби Альцгеймера. Те саме стосується старечої деменції.
Пиво також є ідеальним засобом для зняття стресу . Дослідження показують, що регулярне вживання невеликих доз пива ефективно усуває тривалий стрес.
Пиво також благотворно вплине на нашу шкіру. Вітаміни , що містяться в пиві, відновлюють цю частину нашого організму. Вони також впливають на правильну пігментацію нашої шкіри.

Популярність пива у всьому світі
Сьогодні пропозиція пива на нашому ринку відносно різноманітна. Варто також відзначити, що непастеризоване пиво має додаткову користь для здоров’я. Ну, з усіх властивостей, перелічених у списку 10 найкращих, вони містять пробіотики.


Тому пиво популярне в усьому світі, поряд з водою, чаєм і кавою, воно є одним із найбільш споживаних напоїв. Якщо ми будемо пити пиво в помірних кількостях і з упевненістю, ми зможемо покращити своє здоров’я.


Категорія : Світ


Залишити Коментар